Fatbike Wereld

Top 3 Telefoonhouder voor Fatbike (Waterdicht – Wendbaar)

Laatste update op 18/08/2024 om 22:06

Wij onderzochten 3 telefoonhouders om te bevestigen aan het stuur van een fatbike. Helaas worden niet alle fatbikes geleverd inclusief telefoonhouder zoals de Kick&Move V20.

Merk

Schroefsyst.

Max scherm

Waterdicht

Waardering

Goedkoopste

CoverMore

Ja

7 inch

Ja

iMoshion

Ja

6,7 inch

Nee

Case2Go

Nee

6,5 inch

Nee

Wat is de beste telefoonhouder voor Fatbike?

De beste telefoonhouder voor fatbikes is de CoverMore smartphonehouder. Geschikt voor normaal tot dikke sturen. Deze telefoonhouder biedt bescherming tegen regen & zon en biedt hiermee functies die andere fatbike telefoonhouders niet bieden.

Die drie telefoonhouders die ik heb getest zijn de CoverMore telefoonhouder, iMoshion telefoonhouder en de Case2Go telefoonhouder. Alle 3 hebben ze bepaalde eigenschappen waardoor ze uniek van elkaar zijn:

  • CoverMore: Beste bescherming tegen zon en regen
    €19,99 – Bekijken
  • iMoshion: Meest stabiele houder
    €13,99 – Bekijken
  • Case2Go: Goedkoopste fatbike telefoonhouder
    €6,36 – Bekijken

#1 – CoverMore fatbike telefoonhouder

Beste Prijs-/KwaliteitsverhoudingBeste bescherming

Wij kozen de CoverMore gsmhouder als #1 omdat deze wat unieke functies biedt die andere tientallen telefoonhouders niet bieden zoals het waterdichtte design. De CoverMore biedt hiermee de Beste Functies.

Beste telefoonhouder voor fatbike


#2 iMoshion telefoonhouder e-bikes

Meest compact – Meest stabiele oplossing

Omdat je de iMoshion gsmhouder volledig kunt aanschroeven tot hij volledig vastzit verdient hij een 2e plek in onze top 3. Net zoals de iMoshion telefoonhouder voor in de auto kun je hier jaren mee voorruit. iMoshion heeft zich al jaren bewezen als meer dan degelijke producent van telefoonhouders.

Nummer twee beste telefoonhouder meest stabiel


#3 Case2Go Telefoonhouder fiets

Elastisch tot 7 inch – Goedkoopste telefoonhouder

Ik heb de Case2Go telefoonhouder jaren gebruikt op mijn fiets van 2017 – 2020 en hij begaf het nooit. Het enige nadeel hieraan was dat ik een dik hoesje af moest doen om mijn navigatie te kunnen gebruiken op de fiets. Dit is natuurlijk weeer afhankelijk van het hoesje, een Ultra Slim hoesje past er gewoon netjes in.

Goedkoopste telefoonhouder fatbike


Mag je telefoon bedienen in houder?

Een telefoon mag in de houder worden bedient, echt gaat het hier dan niet om het whatsappen met een vriend. Een telefoon in de telefoonhouder van een fatbike mag worden bedient voor bijv. navigatie doeleinden.

In de regel is het verboden om een telefoon vast te houden. Het bedienen in de houder valt niet onder het vasthouden van het toestel.

Past deze telefoonhouder op een Fatbike La Souris?

Alle 3 de telefoonhouders bovenaan passen op de fatbikes van La Souris. Het zijn universele fietsen telefoonhouders welke op een fatbike stuur passen. Zowel de CoverMore als de iMoshion en Case2Go telefoonhouders zijn geschikt voor een fatbike van La Souris net zoals op de V20.

Hoe hoog is de boete als je met je telefoon op een fatbike zit?

Fietsers die rijden terwijl ze een telefoon toestel vasthouden riskeren een boete van €160,- plus administratiekosten. Het kopen van een telefoonhouder is dus een no-brainer. Hierdoor riskeer je geen boete en verlaag je de kans op een ongeluk met 600%. [bron]

Bij 1 op de 10 fietsongevallen met letsel is er een smartphone in het spel geweest. Die 10% van de ongelukken kunnen worden voorkomen door een telefoonhouder voor fatbike aan te schaffen.

Wat is de beste telefoonhouder fatbike – Conclusie

De beste telefoonhouder voor een fatbike is de CoverMore telefoonhouder van Bol.com. Deze houder kost nog geen €20,- en verlaagt jouw kans op een ongeluk met 600%. De houder heeft een waterdichte en zonwerende hoes voor het Nederlandse weer.

Is een telefoonhouder op de fiets legaal?

Het is volledig legaal om een telefoonhouder op een fiets te plaatsen. Het is niet legaal om een telefoon vast te houden tijdens het fietsen. Een telefoonhouder is dus de oplossing om een boete en ongeluk te voorkomen.

Hoe gsm op fiets bevestigen?

Gebruik de draaischroef van de telefoonhouder om de houder open te maken. Bevestig hierna de telefoonhouder en schroef hem weer dicht tot hij niet meer kan bewegen op het stuur van de fiets.

Hoe gsm meenemen tijdens fietsen op fatbike?

Een gsm kun je meenemen in je broekzak, rugzak of in een telefoonhouder op de fatbike. Het is niet legaal om een smartphone vast te houden tijdens het verplaatsen op een fiets.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
X
Email

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven